Loopbaanbegeleiding betekent dat je je afvraagt wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt. En wat eventueel andere mogelijkheden zijn.

Bij loopbaanbegeleiding raadpleeg je een adviseur, die je helpt antwoorden te vinden op loopbaan vragen.

Wat houdt loopbaanbegeleiding in?

De meest intensieve vorm van loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject met een loopbaanbegeleider. In een loopbaanbegeleidingstraject krijg je vragen en opdrachten en kom je wekelijks of tweewekelijks bij de adviseur langs voor een coachingsgesprek. Loopbaanbegeleiding is vrij intensief en kan raken aan persoonlijke zaken. Bovendien zijn er kosten aan verbonden. Daar staat tegenover dat deze vorm van advisering een hoog rendement heeft. Immers, van een goed loopbaanadviestraject heb je de rest van je leven plezier!

Wat is E-coaching?
E-coaching betekent dat je begeleid wordt via de -mail of de chat. Dat kan heel handig zijn voor mensen die ver van de loopbaanadviseur af wonen. E-coaching kan ook een onderdeel zijn van een ‘regulier’ loopbaanadviestraject. E-coaching betekent wel dat de adviseur in staat moet zijn een kandidaat -ook op afstand- goed te doorgronden om hem of haar te kunnen helpen.

Voor wie is loopbaanbegeleiding bedoeld?
Iedereen, man of vrouw, jong of oud, die werkt of werken wil kan baat hebben bij loopbaanbegeleiding. De meeste mensen die loopbaanbegeleiding zoeken zijn in het “tweede kwartaal” van hun loopbaan (zo tussen de 30 en de 45 jaar) en hebben een druk sociaal leven. Ook mensen die onder of boven deze leeftijdscategorie zitten maken gebruik van loopbaanbegeleiding. Mannen doorgaans evenveel als vrouwen, al verschilt dat soms per adviseur.


Benieuwd wat een loopbaanbegeleidingstraject kost? Vraag via onderstaand contactformulier een offerte aan!

    Aanvraag Offerte Loopbaanbegeleiding
    Wilt u hieronder een korte omschrijving geven van de problematiek: