"IK BEN WERKADVIES ERG DANKBAAR VOOR DE DESKUNDIGE HULP”

 

Een webdesigner raakte gedeeltelijk arbeidsongeschikt door RSI-klachten. "Als ontwerper zit ik veel achter de computer. Omdat mijn werkplek niet in orde was, ging het mis”, vertelt hij. Hij wilde al een tijdje voor zichzelf beginnen. "Ik dacht dat ik dit nu wel kon vergeten.” Gelukkig pakte het anders uit, toen hij via het UWV in aanraking kwam met WerkAdvies.

Met hun hulp kon hij een opleiding volgen over zelfstandig ondernemerschap. Ook schreef hij samen met WerkAdvies een ondernemingsplan voor zijn eigen bedrijf. "Ik voelde me steeds zekerder worden en in de loop van de tijd verminderden mijn RSI-klachten. Dit kwam ook omdat WerkAdvies mij aan een erg goede bureaustoel hielp, zodat ik mijn werkplek op mijn eigen kantoor optimaal kon inrichten.”

Het gaat nu erg goed met zijn webdesignbureau. Ook zijn gezondheid is verbeterd. "Omdat ik als zelfstandige ook veel andere activiteiten heb, zoals klanten bezoeken, ben ik niet bang dat mijn RSI-klachten terugkomen. Tevens wissel ik mijn werkzaamheden af met het lesgeven in webdesign en met internetadvisering.” Nog altijd ben ik WerkAdvies erg dankbaar voor de deskundige hulp die ik kreeg. Helemaal verrast was ik toen ze me belden met de vraag om deze website te bouwen. We zijn erg tevreden met het resultaat.” Bent u ook onder de indruk? Neem dan gerust contact op met Design al dente.


NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book Onderneem! Verdien geld:

NIEUWS

Werkadvies

Studiereis naar Zweden (26 tot en met 30 september 2017)
Lees verder

Workshop aan de slag met je ondernemingsplan 

Lees verder
home
adresgegevens
contact
printen
ondernemingsplan
microfinanciering
workshops
blog