'WERKADVIES TOONDE VEEL INLEVINGSVERMOGEN'

Een cliŽnte van WerkAdvies werkte lange tijd als consultant in de financiŽle dienstverlening. Een baan, die niet goed bij haar paste. "Steeds vaker zat ik niet lekker in mijn vel", vertelt ze daarover. Daarom ging ze nadenken over wat ze wél wilde doen. "Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op tuinarchitectuur. Dit sprak me erg aan, vanwege de creativiteit en vrijheid. Ik heb belangstelling voor mooie dingen en die wil ik ook graag zelf maken."

Tuinarchitectuur werd een hobby. Naast haar werk volgde ze een studie op dit gebied en liep ze stage bij een vooraanstaand tuinarchitect. Toen ze hiermee klaar was, ging het niet goed met haar tak in het bankwezen. Ze zei haar bankloopbaan vaarwel. Via het UWV ging ze een re-integratietraject in. Met enkele re-integratiebureaus voerde ze gesprekken, maar WerkAdvies sprong er uit. "WerkAdvies was erg to-the-point. Ze kaartten precies de dingen aan waar ik tegenaan liep en verdiepten zich in mijn nieuwe wereld van tuinarchitectuur."

Bij WerkAdvies doorliep ze een begeleidingstraject van anderhalf jaar. Dit beviel haar goed. "Als startende ondernemer kom je voor veel nog onbekende vraagstukken te staan. Doorzettingsvermogen en de wil om succes te hebben zijn onontbeerlijk voor iedere starter. Maar daarnaast is een goede coach belangrijk om te zorgen dat je je met de juiste zaken bezighoudt. WerkAdvies toonde een proactieve opstelling en veel inlevingsvermogen en was op ieder moment bereid de nodige ondersteuning te bieden. Daardoor ontstond in korte tijd een vertrouwensrelatie die de basis werd van een vruchtbare samenwerking."

In april 2005 startte ze officieel met haar studio voor tuinvormgeving, een bedrijf dat erg goed loopt. "Mede dankzij WerkAdvies heb ik een succesvolle start gemaakt."

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book Onderneem! Verdien geld:

NIEUWS

Werkadvies

Studiereis naar Zweden (26 tot en met 30 september 2017)
Lees verder

Workshop aan de slag met je ondernemingsplan 

Lees verder
home
adresgegevens
contact
printen
ondernemingsplan
microfinanciering
workshops
blog