TRAJECTEN

WerkAdvies heeft al veel startende ondernemers begeleid. Hier lees je hun verhaal.

Mede dankzij WerkAdvies als een vis in het water
Na jaren van keihard werken, nam de carrière van Angelique Stoop een onverwachte wending. "Ik had banen die vooral goed verdienden, maar niet bij mij pasten. Ik werkte me over de kop en uiteindelijk knapte er iets in me”, vertelt ze. Angelique raakte overspannen. "Nergens had ik zin in. Doordat ik veel te hard gewerkt had, was ik uitgewerkt.”

Terwijl ze thuiszat, dacht ze na over wat ze met haar toekomst wilde doen. Haar droom was een eigen horecabedrijf. "Ik had volop ideeën, maar wist niet hoe ik deze uit moest voeren.” Ze vroeg het UWV om hulp van een re-integratiebureau voor starters. Tijdens het eerste telefoontje met WerkAdvies kreeg ze meteen een goed gevoel. "Ze stonden me op een heel prettige manier te woord en konden ook meteen goed onderbouwen wie ze zijn en wat ze doen.”

In november 2005 startte Angelique met Party Service Brabant en een jaar later met Lunchroom Lombardje. Ze maakte er twee gezonde, groeiende bedrijven van. "Hierbij heeft WerkAdvies mij erg goed geholpen. Naast de zakelijke aspecten van het ondernemerschap besteedt WerkAdvies veel tijd aan het persoonlijke aspect. Zeker voor startende ondernemers is dat heel belangrijk. Je komt in een achtbaan van emoties terecht waar succestijden worden afgewisseld met tegenslagen. Soms is het moeilijk om dan nog rationeel te blijven denken.”

Omdat Angelique zelf mensen met een WAO-uitkering aan werk wilde helpen, stelde WerkAdvies haar voor aan de Start Foundation. "Ik wil deze mensen een kans geven omdat ik zelf ook in de WAO heb gezeten. Ik ben er sterker uitgekomen en er zitten meer mensen met veel capaciteiten in de WAO. Start Foundation bevestigde mijn idee daarover.” Nu geeft Angelique mensen met een Wajong- of Rea-uitkering de kans om te re-integreren. "Hierdoor ben ík niet alleen geholpen, maar ook andere mensen die voorheen een uitkering hadden.”

Lunchroom Lombardje
Achter 't Wild varken 6
tel: 073-6891879 begin_of_the_skype_highlighting073-6891879end_of_the_skype_highlighting

Party Service Brabant
Joseph Knipstraat 31
5246 EG Rosmalen
tel: 073-6414823 begin_of_the_skype_highlighting073-6414823end_of_the_skype_highlighting
gsm: 06-48339758 begin_of_the_skype_highlighting06-48339758end_of_the_skype_highlighting
www.partyservicebrabant.nl


NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book Onderneem! Verdien geld:

NIEUWS

Werkadvies

Studiereis naar Zweden (26 tot en met 30 september 2017)
Lees verder

Workshop aan de slag met je ondernemingsplan 

Lees verder
home
adresgegevens
contact
printen
ondernemingsplan
microfinanciering
workshops
blog