"WERKADVIES WAS VOOR MIJ EEN ECHTE SPARRINGS PARTNER”

Een cliënt van WerkAdvies raakte na een loopbaan van ruim dertig jaar werkloos. Hij vond snel een nieuwe baan, maar kon maar een jaar bij zijn nieuwe werkgever blijven. Vervolgens solliciteerde hij vele malen, maar zonder resultaat. Zijn oplossing: een eigen onderneming.

Na overleg met UWV startte voor hem een IRO. UWV verschafte hem drie adressen van reďntegratiebedrijven. "WerkAdvies sprong er duidelijk uit. Zij hanteren een persoonlijke benadering. De betrokkenheid en het enthousiasme waarmee ze te werk gaan maken WerkAdvies bijzonder. Bij hen staat een intakegesprek niet meteen gelijk aan een contract.”

Vanaf het eerste contact was er meteen een klik tussen hem en zijn adviseur. "Hierdoor kreeg ik het gevoel dat het allemaal weer goed zou komen.” Hij maakte dankbaar gebruik van alle aanwijzingen, de hulp en het commentaar dat hij kreeg. "Mijn adviseur functioneerde als een echte sparring partner. Zij maakte mij een aantal dingen duidelijk, waardoor het ondernemen voor mij doorzichtig werd. Ze wees me ook op mijn onvolkomenheden.”

Nu heeft hij een goed lopende handelsonderneming. "Het is voor mij en mijn omgeving de juiste beslissing geweest om met WerkAdvies in zee te gaan. Anders had ik waarschijnlijk niet bereikt waar ik nu ben. Bedankt WerkAdvies!”


NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book Onderneem! Verdien geld:

NIEUWS

Werkadvies

Studiereis naar Zweden (26 tot en met 30 september 2017)
Lees verder

Workshop aan de slag met je ondernemingsplan 

Lees verder
home
adresgegevens
contact
printen
ondernemingsplan
microfinanciering
workshops
blog