UWV

WerkAdvies adviseert over alle facetten van het ondernemerschap. Veel mensen met een uitkering kiezen voor het starten van een eigen onderneming. WerkAdvies begeleidt en adviseert deze starters, zodat hun onderneming een grote kans van slagen heeft. Met onze hulp zijn mensen met een uitkering eerder in staat terug te keren naar betaalde arbeid. WerkAdvies heeft veel ervaring met cliŽnten van UWV. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

WerkAdvies levert twee verschillende diensten aan cliŽnten van UWV:

  • startersbegeleiding
  • beoordelen ondernemingsplan

Startersbegeleiding
De startersbegeleiding is specifiek gericht op mensen met een uitkering. Deze begeleiding kan gefinancierd worden uit de IRO. WerkAdvies ondersteunt de cliŽnten bij de aanvraag hiervan, zodat zij zo snel mogelijk aan de slag kunnen. De startersbegeleiding van WerkAdvies is erop gericht de starter een stevige basis te geven voor het ondernemerschap. Wij onderzoeken de kwaliteiten waarover de starter beschikt en kijken naar de mogelijkheden die hij heeft. Vervolgens formuleren we samen met de cliŽnt een duidelijke visie en begeleiden we bij het opstellen van een ondernemingsplan. Wij geven gericht advies over doelgroep en marktbepaling. Ook op financieel vlak geven wij advies en begeleiding. We formuleren financiŽle doelen en begeleiden de starter bij het behalen van deze doelen. Hierdoor zijn startende ondernemers sneller in staat inkomen te genereren uit hun eigen onderneming.

Beoordelen ondernemingsplan
Sommige cliŽnten hebben al een ondernemingsplan. Is dit plan goed genoeg om de onderneming daadwerkelijk te starten? Om die vraag te beantwoorden beoordeelt WerkAdvies het ondernemingsplan van cliŽnten van UWV op levensvatbaarheid. Wij geven adviezen om het plan te verbeteren en sturen de starter in de juiste richting.


NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book Onderneem! Verdien geld:

NIEUWS

Werkadvies

Studiereis naar Zweden (26 tot en met 30 september 2017)
Lees verder

Workshop aan de slag met je ondernemingsplan 

Lees verder
home
adresgegevens
contact
printen
ondernemingsplan
microfinanciering
workshops
blog